حجت الاسلام علیرضا لشکری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به مطلب فوق ابراز داشت: این که رهبر معظم انقلاب نیز با حکمت و درایت خاص خود در طول چند سال گذشته بر مساله اقتصاد مقاومتی تاکید می کنند، حاکی از آن است که باید برای تحول و پیشرفت اقتصادی توان بخش های مردمی و تعاونی را هر چه بیشتر و بهتر به میدان آورد.
وی افزود: ترجمان دیگری از این مبحث همان اقتصاد درونزایی است که ما را در برابر فشارهای دشمنان مقاوم و مستحکم نگاه می دارد و باعث می شود که کالای تولیدشده در داخل بتواند با کالای مشابه خارجی رقابت کرده و همچنان مورد اقبال واقع شود.
این اقتصاددان حوزوی تاکید کرد: به ویژه در دوران پسابرجام باید بدانیم که کماکان راه توفیق اقتصادی کشور و غلبه بر مشکلات فعلی، تکیه بر ظرفیت های داخل و تقویت اقتصاد ملی است.
وی افزود: در وضع کنونی بیش از مساله تورم این رکود اقتصادی است که باعث مشکلات بسیاری در کشور شده است و راه مقابله با رکود نیز تقویت اقتصاد ملی و حمایت جدی از تولیدکنندگان است.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه همچنین بیان داشت: به لطف الهی ما در داخل کشور چه از حیث منابع طبیعی و چه به خصوص منابع انسانی ، یک کشور غنی و سرشار به شمار می رویم، منتهای مراتب آن چه ضرورت دارد این است که باید با برنامه ریزی درست و بهره گیری از همه ظرفیت های موجود، در مسیر رشد و تحول اقتصادی کشور آن هم به صورت پایدار گام برداریم.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در وضع فعلی شاهد هستیم که بخش قابل توجهی از دانش آموختگان جوان کشورمان بیکار هستند و یا در شغلی که سال ها برایش تخصص گرفته و درس خوانده اند قرار ندارند و حال آن که اگر ظرفیت های مردمی و بخش خصوصی به کار گرفته شود شکوفایی اقتصادی و به تبع آن اشتغالزایی رخ خواهد داد که در نهایت به کاهش جدی دغدغه های مردم و خانواده ها از این حیث نیز می انجامد.